jueves, 1 de marzo de 2018

ànima i salut / alma y salud

Foto de Gabriela Suarez. 
L'ànima és, segons la tradició xinesa, un ens complex com ho és el cos, amb diferents components, que resideixen en òrgans interns específics. L'ànima està connectada al cos físic a través dels meridians.
Cos i ànima són interdependents. Entenent l'ànima com el component energètic primordial del nostre ésser, és fàcil comprendre que les afeccions de l'ànima incideixen en la salut del cos i viceversa. Agafar l'hàbit de dedicar un temps a l'ànima, cada dia, és important per a la nostra salut fisica i emocional.

--------------

El alma es, según la tradición china, un ente complejo como lo es el cuerpo, con diferentes componentes, que residen en órganos internos específicos. El alma está conectada al cuerpo físico a través de los meridianos. 
Cuerpo y alma son interdependientes. Entendiendo al alma como el componente energético primordial de nuestro ser, es fácil comprender que las afecciones del alma inciden en la salud del cuerpo y viceversa. Coger el hábito de dedicar un tiempo al alma, cada dia, es importante para nuestra salud física y emocional. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario