martes, 12 de enero de 2016

ELS EIXOS DE LA SORT, pel 2016 / FUNDAMENTOS DE LA SUERTE



La tradició xinesa del Feng Shui es remunta a 8.000 anys enrera, a l´epoca del primer emperador xinès ( Fuxi ); el Gran Mestre Letian creu que la font de Feng Shui és en realitat "Star Feng Shui" i que el concepte del Feng Shui Interestel·lar s'aplica a les parts individuals del món. En el nou any, cal saber com ajustar el Feng Shui extern,  i també tenir en compte l’intern, cuidant-nos fins a la sanació. Una combinació de tots dos ens durà la millor de les sorts.

Estats Units, "Feng Shui Fòrum de Cap d'Any" - Gran Mestre Letian com Master "Star Feng Shui", sèrie de televisió a punt de ser transmesa als USA. Publicat: 2016.12.01 04:00:58 AM

----------------------------------------------------------

La tradición china del Feng Shui tiene mas de 8.000 años de antigüedad, hay noticias ya en la época del primer emperador chino (Fuxi); el Gran Maestro Letian cree que la fuente de Feng Shui es en realidad "Star Feng Shui" y que el concepto del Feng Shui Interestelar se aplica a las partes individuales del mundo. En el nuevo año, hay que saber cómo ajustar el Feng Shui externo, y también cuidar con esmero el interno, considerándolo con atención hasta la sanación. Una combinación de ambos nos llevará la mejor de las suertes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario