lunes, 30 de enero de 2012

Conciencia Primordial



A veces imagino, es una apreciación personal, a la espiritualidad de nuestros días como a un ente que engloba las diferentes culturas religiosas, tradiciones sapienciales o filosóficas que plantean de alguna manera el misterio de la vida, del alma, de lo sobrenatural. Estariamos viviendo en un poliedro de múltiples caras, cada escuela sacando brillo de una de ellas, desde su propia manera de enfocar la Esencia Primordial, cada vez mas cercanos a la Gran Conciencia.
Podeis ver el enfoque de Tian Gong en: http://youtu.be/NEgOcc0q1L0

Querría agradecer, desde estas humildes líneas, la labor de quienes propiciaron y propician el dialogo interreligioso y la aproximación entre los diferentes enfoques. Y la de aquellos que han sabido mantenerse firmes en su labor diaria, cual jardinero cuidando cotidianamente a sus rosales, fidedigna y eficazmente, admirando, a la par, los bellos jazmines de los jardines vecinos.

3 comentarios:

  1. Savies paraules, la presentació que ofereix Tian gong en aquest enllaç que ens dones, és una de les mes precioses visualment i conceptualment que he vist mai i va ser per a mi una raó més per enamorar-me del missatge de Tian gong

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies. Realment es un bon enllaç, aconsegueix transmetre, et fa arribar el missatge en profunditat...recordo quan el vaig veure per primer cop, em va impactar.

      Eliminar
  2. Us desitjo que aquest dimarts 7 de febrer sigui tot un èxit!!! Una nova llavor de tian gong al planeta és una bona notícia, que em dona alegria. Hem d'anar plantant llavors de tian gong en el cor de tots nosaltres. Crec que aquest és el nostre servei. Una abraçada

    ResponderEliminar