Ashram Nostrum

ENTORN
Som al Mas Ribas de Palamós. Ens trobem als límits de la Vall de Bell-lloc, a Sant Joan de Palamós, situat a la falda de les Gavarres i aprop del mar, a l´Empordà.  

Aprop, a la banda de muntanya, paratges màgics, monuments megalítics i arbres monumentals. Arran de mar, les platges de la Fosca, s´Alguer, Castell, Cala Estreta... Terra de sirenes i pastors. 

La paraula "mas" descriu sobretot una casa de pagès i una forma d'explotació de la terra associada a un model de residència i poblament enfocat a aconseguir la màxima autosuficiencia seguint els usos i bones costums de la pagesia. Es contempla la vida en un sentit holístic; salut, espiritualitat,  ajuda mútua, viabilitat econòmica, sostenibilitat...els trobem en aquest model tradicional de subsistència. 

Ens proposem menar horts biològics, d´acord amb les bones pràctiques agràries i vendre directament a la masia els productes de la terra. No ens dediquem a la cria d´animals. 

Enfoquem el benestar de cos i ànima, sincronitzant amb la natura, autogestionant la nostra salut. Disposem d´espais per a fer-hi tallers, convivència i estada. Diariament practiquem Feng Huang Yuan.

Mas Ribas de Palamós

    MAS RIBAS - PROJECTE SOMNI VERD
    615 78 32 33

    Mostra
    Mostra
    Mas Ribas, Palamos en un mapa més gran